Adrian Marc si-a dat demisia de la conducerea SJU Satu Mare

Miercuri, 8 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul Consiliului Județean, managerul Spitalului Județean de Urgențe (SJU) Satu Mare, Adrian Marc a demisionat.

Adrian-MarcAdrian Marc a declarat că nu a fost forțat să-și dea demisia și nici nu întâmplarile de la spital din ultimele zile nu sunt motivul, „nu am fost forțat să demisionez. Nu mi s-a solicitat demisia. Eu consider că în cei 3 ani cât am fost la conducerea Spitalului Județean s-au făcut multe lucruri bune. Eu nu mă simt vinovat deloc de unele situații negative care au apărut de-a lungul anilor. Eu mi-am îndeplinit targetul. Sper ca persoana care va exercita în viitor această funcție să continue toate proiectele deja începute. Sper să rămân în opinia publică ca o persoană care s-a străduit să facă lucruri bune pentru Spitalul Județean. Am avut vreo 11 predecesori care au stat 5 luni, 6 luni, alții 1 an sau 2 în această funcție. Nu pot să am decât un bilanț pozitiv pentru mine”.

Acesta susține că deși i s-a aprobat prelungirea interimatului în funcție cu încă 3 luni, după data de 31 decembrie 2013 a oscilat între a continua sau nu, alegând în final să se retragă de la cârma SJU Satu Mare. Adrian Ștef a spus că  Adrian Marc și-a exprimat această dorință, iar cel mai probabil fostul manager va merge la cabinetul președintelui. Încă nu se știe înca cine va prelua această funcție.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.