Un negreștean a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare false

658x0_politiaPolițiștii rutieri din Negrești Oaș, acționând marți, 7 ianuarie a.c., în vederea prevenirii accidentelor și supravegherii traficului rutier, au oprit pe Strada Victoriei din oraș, un autoturism ce avea aplicate numere de înmatriculare provizorii, de Franța.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul era în realitate înmatriculat în Italia, numerele aplicate fiind false. În consecință, pe numele șoferului, Vasile G., de 18 ani, polițiștii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Marți au rămas fără permisele de conducere și alți 5 șoferi, care au depășit limita de viteză legal admisă, au fost implicați în evenimente rutiere soldate cu pagube materiale și nu s-au prezentat la Poliție în 24 de ore ori s-au angrenat în depășiri neregulamentare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.