Stație de autobuz în valoare de 15.000 Euro, construită de ContiTech Fluid Automotive România

ContiTech Fluid Automotive România SRL a construit o nouă stație de autobuz în valoare de 15.000 Euro. Această investiție s-a efectuat datorită disfuncţionalităţii în desfăşurarea fluentă a fluxului autovehiculelor, impunându-se realizarea unei staţii de autobuz, în afara părţii carosabile, amenajarea de trotuare şi executarea unei treceri de pietoni prin marcaj aplicat pe partea carosabilă, semnalizată cu indicatoare rutiere.

Statie de autobuzAlveola pentru staţia de autobuz a fost construită în afara părţii carosabile a străzii Mihai Viteazu, având o lăţime constantă de 3,00 m pe o lungime de 7,00 m. Pe direcţia Carei-Satu Mare s-a executat un trotuar cu lăţimea de 1,00 m având aceeași structură rutieră ca partea carosabilă. Marcajul de traversare pentru pietoni are lungimea de 3,00 m, lăţimea de 0,40 m cu interspaţii de 0,60 m.

Investiția face parte din programul de responsabilitate socială a companiei ContiTech și s-a realizat în strânsă colaborare cu primăria municipiului Carei, semn al colaborării de succes între cei doi parteneri sociali.

Până la sfârşitul anului 2012, Continental a investit peste 700 de milioane de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine sapte unităţi de producţie si  trei centre de cercetare şi de dezvoltate în Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental are în present 12,000 de angajaţi în România.

Cu o cifră de afaceri de 32,7 miliarde de euro în 2012, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, panouri de bord, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi protejează clima. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată. Pentru Continental lucrează în prezent peste 177.000 de angajaţi în 46 de ţări.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 10, 2014. Filed under Afaceri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.