Dosarul privind moartea pastorului Blaga Adrian Traian şi a fiului acestuia, încă nesoluţionat

Tribunalul-Satu-MareUrmare a apariţiei articolului intitulat „Crima de la Aciua a fost rezolvată” în cotidianul Gazeta de Nord Vest din data de 13 ianuarie 2014, raportat la interesul pe care îl prezintă acest dosar, Tribunalul Satu Mare aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că dosarul având ca obiect moartea pastorului Blaga Adrian Traian şi a fiului acestuia nu a fost încă soluţionat, în cauză urmând să se dispună în continuare administrarea de probe pentru justa soluţionare a cauzei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare tratează cu maximă seriozitate şi profesionalism acest dosar, iar în momentul în care se va ajunge la epuizarea întreg probatoriului şi, implicit, la soluţionarea cauzei Tribunalul Satu Mare va acţiona pentru ca opinia publică să fie corect informată prin difuzarea unui comunicat de presă.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 13, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.