Partidul Mişcarea Populară Satu Mare a câştigat într-o singură lună peste 1.500 de noi membri, în defavoarea PDL

La sediul de pe strada Vasile Lucaciu nr. 13 al Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare a avut loc miercuri, 15 ianuarie o conferinţă de presă la care au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare, dr. Laura Bota, precum şi vicepreşedinţii PMP Satu Mare, Liviu Paul şi Bujor Borhidan.

pmp-satu-mareCel mai important anunţ făcut de dr. Laura Bota în cadrul conferinţei de presă a fost acela că în decursul lunii decembrie a anului trecut au aderat la PMP Satu Mare 1.509 membri ai PDL. În prezent, Organizaţia Judeţeană a PMP Satu Mare numără 3.609 membri, dovadă a faptului că oamenii interesaţi de viaţa politică devin din ce în ce mai conştienţi că PMP este un altfel de partid, care îşi propune să nu intre în conflict cu nimeni, mai ales cu celelalte partide de dreapta, ştiindu-se că fără unificarea dreptei nu se va ajunge la rezultatul dorit. Dr. Laura Bota a făcut referire şi la repartizarea spaţiului de la parterul sediului PDL Satu Mare către PMP. Această repartiţie a fost semnată de către Primăria Satu Mare pe data de 11 octombrie 2013. Se aşteaptă ca primăria să pună în aplicare evacuarea PDL din spaţiu, având în vedere că primăria are calitatea de proprietar. PMP Satu Mare doreşte cât de curând începerea desfăşurării activităţii politice în sediul care i-a fost deja repartizat în mod legal.

Preşedintele PMP Satu Mare a făcut cunoscut faptul că două membre din cadrul organizaţiei judeţene au obţinut funcţii în structurile naţionale de conducere ale partidului. Este vorba despre preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP Satu Mare, Simona Dărăban, care a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei la nivel naţional, precum şi de preşedintele Organizaţiei de Tineret, Bianca Racz, aceasta urmând să ocupe funcţia de secretar executiv pe imagine şi comunicare.

Vicepreşedintele Liviu Paul şi-a exprimat dezacordul cu privire la accizarea combustibililor, în opinia sa cei 7 eurocenţi vor fi folosiţi cu un scop precis şi clar pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2014, cu destinaţia directă de a intra in bugetele primăriilor şi ale aleşilor locali care fac parte din structura de guvernământ. Vicepreşedintele PMP Satu Mare, Bujor Borhidan a considerat că măsura de creştere a taxelor şi impozitelor nu face decât să împiedice dezvoltarea mediului privat, fiind de preferat mai degrabă o relaxare fiscală.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 15, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.