Fostul mare handbalist Alexandru Dedu, în vizită la Instituția Prefectului

Prefectul Eugeniu Avram şi subprefectul Cristian Sasu au primit azi vizita fostului mare handbalist Alexandru Dedu care se află într-o campanie de promovare a handbalului în mai multe judeţe ale ţării. Totodată, cunoscutul handbalist se află şi într-o campanie de promovare a sa, anunţându-şi candidatura la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, alegerile pentru această funcţie fiind programate să aibă loc în data de 27 ianuarie.

DSC_0244Printre proiectele prezentate conducerii Instituţiei Prefectului se numără crearea de centre zonale, nepermanente, în care juniorii susceptibili de a face mare performanţă, pot fi monitorizaţi şi antrenaţi. Fostul handbalist Alexandru Dedu a subliniat că este nevoie de sprijinul autorităţilor locale în finanţarea acestor centre în fiecare euroregiune.

Alături de conducerea Instituţiei Prefectului, la întâlnire a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef. Cu toţii au ţinut să-l felicite pentru iniţiativa de a revigora sportul în rândul copiilor, promiţându-i susţinere în proiectele în care este inclus judeţul Satu Mare şi, nu în ultimul rând, i-au urat succes la alegerile care se vor desfăşura săptămâna viitoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 22, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.