Ziua de 24 Ianuarie, sărbătorită la Școala Gimnazială „Dr. Vasile Lucaciu” din Satu Mare

În organizarea și sub îndrumarea profesoarei de limba și literatura română Lia-Gabriela Koka, elevii claselor a VI-a A și VI-a B de la Școala Gimnazială „Dr. Vasile Lucaciu” din Satu Mare au prezentat vineri un frumos program artistic dedicat zilei de 24 Ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române.

Programul a cuprins o prezentare istorică a evenimentului, un referat susținut de eleva Taisia Trenea din clasa a VII-a A. A urmat un moment artistic în cadrul căreia au fost recitate poezii patriotice de elevii: Taisia Trenea, Mark Boda, Patricia Privigyei, Denisa Bîrle, Anamaria Marc. Elevii clasei a VIII-a A au participat la un concurs de istorie intitulat "Cunoștințe despre Unire”, concurs coordonat de profesoara Izabela Bretan.

De asemenea, a avut loc o evocare a dr. Vasile Lucaciu, al cărui nume este purtat cu cinste de școală și de la a cărui naștere s-au împlinit zilele acestea 162 de ani. Au fost recitate poezii și a  fost interpretată "Balada lui Lucaciu” de către elevii clasei a VIII-a, sub coordonarea profesoarei  Crina Bârle. La acest eveniment au participat elevii și profesorii școlii în frunte cu directorul prof. Csintalan Csaba și directorul adjunct, profesoara Hudák Ildiko.

Galerie foto:

DSC_0219

DSC_0222

DSC_0215

DSC_0218

DSC_0226

DSC_0228

DSC_0231

DSC_0237

DSC_0242

DSC_0243

DSC_0245

DSC_0248

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 24, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.