Președintele PMP Satu Mare, Laura Bota urează bun venit Elenei Udrea în partid

pozăSalut cu bucurie reîntâlnirea mea politică cu o doamnă pe care o apreciez nespus de mult. Bine ai venit Elena Udrea în PMP! Bine ne-am reîntâlnit ca și coechipiere în arena politicii până nu demult destinată în mare parte bărbaților!

Pentru PMP, Elena Udrea reprezintă un mare câștig! Este un om politic veritabil de dreapta, care a demonstrat forță, putere de muncă, a demonstrat consecvență în atitudine și în lupta cu flagelul USL-ist.

A fost un ministru remarcabil al guvernului condus de Emil Boc. A pierdut la milimetru șefia PDL fiind învinsă de Vasile Blaga prin metode cel puțin discutabile. A rămas un partener loial și corect politicii de dreapta și Președintelui Băsescu. A încercat, din păcate, sau mai bine spus din fericire pentru PMP să micșoreze distanța creată între PDL și Președintele Băsescu. Așa cum spuneam, din fericire pentru PMP nu a reușit!

Acum, o primim cu mare drag înapoi în familia noastră, în familia unită a adevăratei drepte românești, asigurând-o de loialitatea și corectitudinea noastră în lupta cu acest guvern corupt, mincinos și inuman. Bine ai venit Elena, alături de noi, de unde în realitate, nu ai plecat niciodată! 

Secretar regional PMP 
Președinte PMP Satu Mare 
Dr. Laura Diana BOTA

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 30, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.