Biroul Permanent Județean al PSD Satu Mare a avut o întâlnire cu reprezentanții comunităților de rromi din județ

La sediul Partidului Social Democrat din Satu Mare a avut loc marți, 4 februarie 2014, o întâlnire a Biroului Permanent Județean lărgit cu reprezentanții comunităților de rromi din județ.  Scopul principal al întâlnirii a fost dezbaterea protocolului de colaborare ce va fi încheiat în cursul săptămânii următoare între PSD Satu Mare și comunitățile de rromi pentru viitoarele alegeri.

La întâlnirea cu reprezentanții comunităților de rromi din județ au participat președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, președintele executiv Dorel Coica, secretarul executiv Toma Betea, alături de toți primarii PSD din județ.

“Mă bucur să văd că s-au adunat într-un număr atâta de mare lideri ai comunităților de rromi din județ, pe care îi rog să le transmită tuturor celor pe care îi reprezintă, faptul că PSD militează și face eforturi pentru a facilita accesul rromilor la educaţie, la găsirea de locuri de muncă, la asistenţă medicală şi la locuinţe”, a precizat președintele PSD, Mircea Govor.

Reprezentanții rromilor prezenți în număr mare au declarat la unison că au încredere și își doresc să meargă pe mâna PSD-ului la viitoarele alegeri europarlamentare și prezidențiale.

DSC_0311

DSC_0331

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 4, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.