Membrii Foto Clubului „Vasile Vénig Lászlo” din Carei vor expune la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare

Vineri, 7 februarie 2014 de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „ … de vedere” realizată de Foto Club „Vasile Vénig Lászlo” din Carei.
 
afis2Foto Club „Vasile Vénig Lászlo” din Carei s-a înființat în luna octombrie 2012 sub denumirea Foto Club Castellum, ca o necesitate în vederea aprofundării cunoștințelor în arta fotografică și a schimbului de opinii între pasionații de fotografie din municipiul Carei. După trecerea în neființă a regretatului artist fotograf Vasile Vénig Lászlo, membru de onare al clubului, se ia decizia schimbării denumirii din Foto Club Castellum în Vasile Vénig Lászlo” Foto Club din Carei, începând cu luna noiembrie 2013.
 
Clubul este format din pasionați ai artei fotografice cu vârste cuprinse între 16 și 50 de ani. Clubul a expus până în prezent la Carei, Satu Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș și a stabilit legături cu Cluburi și Asociații de Fotografie de renume din țară și străinătate.
 
Vor fi expuse 60 de fotografii cu tematici diverse: portrete, peisaje, fotografii stradale, socio și macro. Trei dintre fotografii au fost expuse în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Expoziției Internaționale de Artă Fotografică și o fotografie a apărut într-o publicație de specialitate.
 
Vor expune: Bikfalvi Zsolt, Botos Ferenc, Cristina Lincar, Csomai Dávid, Dragoș Georgescu, Farkas Alexandra, Fülöp Csaba, Hágó Nándor, Marius Georgescu, Regéczy Zsolt, Simay Zsolt, Marian Stoica, Adrian Ștefănuți.
 
Expoziția de la Baia Mare reprezintă un eveniment care se desfășoară în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional de fotografie Carol Pop de Szathmári, care se desfășoară între 10.01.2014 – 11.02.2014 și include un număr de 7 țări participante: Australia, China, Ungaria, Serbia, Slovacia, România și S.U.A.
 
Evenimentul este organizat cu sprijinul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare, Clubului Foto ARS Baia Mare, Liceul de artă Baia Mare, a Direcției de Cultură și Sport Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” din Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 4, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.