Bursa locurilor de muncă pentru careieni

casa sf ladislauAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare aduce la cunoștință faptul că va organiza o bursă a locurilor de muncă la cererea agenților economici din zona Carei în data de 27 februarie 2014 de la ora 10.00. Locul de desfășurare a bursei va fi Casa Casa Comunitară Sfântul Ladislau de pe strada Someș nr. 14 din Carei.

Agenții economici care oferă locuri de muncă se vor adresa Punctului de lucru din Carei, str. 1 Decembrie 1918 nr. 15, telefon 0261 864 479.

De asemenea, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza tot în a doua decadă a lunii februarie 2014 în Oradea, județul Bihor (data și locul urmând să fie stabilite ulterior), bursa locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol (culegători de mazăre pentru firma Greenpeas din Danemarca), perioadele de lucru fiind 1 iunie 2014 – 1 septembrie 2014.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 7, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.