Organizația PDL Satu Mare, prezentă la mitingul PDL din București pentru apărarea statului de drept

Prezentă la Mitingul PDL organizat sambată 8 februarie în București, organizația sătmăreană a fost reprezentată de o delegație formată din 110 membri, dovedindu-și încă odată, prin mărime și prestație, îndârjirea și consecvența în lupta împotrivă abuzurilor puterii USL. Alături de deputatul de Oaș, Andreea Paul, în mulțime au fost prezenți președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, Sorin Ghilea, secretar general, Claudiu Ardelean, Ileana Blidar, Adrian Cozma, președinți ai organizațiilor locale, primari și consilieri PDL.

Îmbarcați în două autocare care au pornit vineri seară din centrul municipiului, sătmarenii s-au înarmat cu megafoane, vuvuzele, tobe și cu cele mai sugestive pancarte: nasurile imense, de mincinoși patologici ale lui Ponta și Antonescu fiind ușor de observat în mulțimea adunată. Celor sosiți cu autocarele,  li s-au alăturat  în Piață Revoluției  membrii PDL sătmăreni sosiți la protest cu mașinile personale sau cu alte mijloace de transport. Asemeni celor 15 000 de protestatari din Piața Revoluției, sătmarenii s-au simțit mandatați și susținuți  în efortul lor de  românii înșelați și păcăliți de masinăria USL-istă. Pentru românii cinstiți, cu drag de muncă, avem obligația morală de a ne luptă zilnic cu USL-ul și de a  apăra statul de drept. Trebuie să ne împotrivim disprețului față de lege, incompetenței ucigașe și  jafului, printr-un proiect de țara care să-i atragă alături de noi pe toti cei care n-au girat prin votul lor aceasta guvernare dar si pe cei profund dezamagiti de directia in care a luat-o Romania. Acei români scârbiți de clasa politică, de un Parlament cu aproape 600 de parlamentari costisitori, ineficienți, dar care își apăra până în ultima clipă, infractorii. 36 de parlamentari ai majoritătii USL au fost condamnați penal sau acuzați și in stare de incompatiblitate, in acest mandat: 22 de la PSD și 14 de la PNL. Atacul constant la independența justiției blochează dezvoltarea economică. O țară coruptă e o țara cu cetățeni săraci, iar românii o simt pe propria piele.

”În Regimul Ponta-Antonescu oamenii mor cu zile, legea e batjocorită in Parlament și mafioții se răstesc la Justiție!”, a punctat candidatul PDL la Alegerile prezidențiale, Cătălin Predoiu.

Delegația sătmăreană s-a reîntors duminică acasă, mobilizată și mai motivată. Potrivit președintelui Petre Mureșan, PDL are obligația morală de a scoate România din criza statului de drept. ”Alături de simpatizanți  și  societatea civilă, noi suntem cei care putem opri dezastrul USL. O dovedim în fiecare zi, prin  acțiuni oricât de mărunte, că sunt luări de poziție sau proteste locale. O atitudine combativă și o opoziție fermă trebuie să oprească în cele din urmă aroganța și bătaia de joc la adresa românilor cinstiți”.

DSC_5294

DSC_5301

DSC_5373

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 9, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.