Direcția de Cultură Carei va organiza evenimente culturale pentru a marca Zilele naționale ale țărilor membre UE

Direcția de Cultură a Municipiului Carei anunță debutul proiectului denumit ZILE NAȚIONALE ALE ȚĂRILOR MEMBRE U.E., care are ca scop cunoașterea și promovarea culturii și tradiţiilor din țările membre ale Uniunii Europene.

ueProiectul constă în organizarea de evenimente culturale cu ocazia Zilei Naționale a fiecărui stat membru al U.E. Astfel, în ziua sărbătoririi zilei statului respectiv vor avea loc: o expoziție de fotografie, înfățișarea unui crâmpei din tradițiile și obiceiurile statului, precum și arborarea drapelului național timp de o zi în Sala de Expoziții a Castelului Karolyi.
 
Inaugurarea proiectului va avea loc luni, 17 februarie 2014 în Sala de expoziții nr. 6 a Castelului Károlyi din Carei și va consta în vernisajul expoziției care cuprinde fotografii despre oameni, peisaje, clădiri și obiceiuri din Lituania, precum și alte surprize. Expoziția va putea fi vizitată timp de o săptămână. Ziua Națională a Lituaniei este sărbătorită în 16 februarie și reprezintă semnarea Declarației de Independență a Lituaniei la 16 februarie 1918.
 
Următorul eveniment din cadrul proiectului va avea loc în data de 24 februarie, cu ocazia Zilei Naționale a Estoniei.
 
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 10, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.