Ministrul Muncii dorește ca toți agenții economici să comunice locurile de muncă vacante

mariana-campeanu2Mai puțin de 10% dintre firme comunică agențiilor de ocupare a forței de muncă posturile vacante pe care le au, spune președintele Blocului Național Sindical, Dumitru Costin.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a anunțat că va demara o campanie națională în acest sens. Dorește ca fiecare companie în parte să fie contactată și convinsă să înregistreze la agențiile pentru ocuparea forței de muncă posturile vacante pe care le are, și să comunice care ar fi necesarul de posturi pentru următorii ani.

În acest sens Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare roagă pe toți agenții economici din județ să comunice toate locurile de muncă vacante existente în cadrul companiei pentru ca forța de muncă activă să poată fi cât mai bine valorificată la nivel județean.   

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 11, 2014. Filed under Național, Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.