Un grup de locuitori din Rușeni au cerut prefectului soluționarea unui contract de închiriere cu Asociaţia Crescătorilor de Animale

Prefectul Eugeniu Avram a primt luni, 10 februarie un grup de oameni din satul Ruşeni, comuna Păuleşti. Cetăţenii s-au plâns prefectului că deşi au un contract de închiriere pe o durată de 10 ani, începând cu luna mai a anului trecut, au fost invitaţi la primărie pentru a li se aduce la cunoştinţă că urmează să se diminueze suprafaţa închiriată.

indexCetăţenii au menţionat că suprafaţa a fost închiriată de către Asociaţia Crescătorilor de Animale, din care fac şi ei parte.

Prefectul Eugeniu Avram le-a precizat ca atâta timp cât contractul de închiriere nu a fost modificat sau anulat, acesta este în vigoare.

Prefectul judeţului i-a îndemnat pe cetăţeni să se adreseze Consiliului Local Păuleşti cu o cerere pentru a li se comunica o hotărâre a Consiliului, împoriva căreia pot acţiona în justiţie, dacă acesta a modificat unilateral contractul de închiriere.

Totodată i-a asigurat de sprijinul său în soluţionarea legală a cererii lor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 12, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.