Petre Mureșan: „PDL are motivaţia necesară și puterea de a se opune acestei guvernări îndreptate împotriva românilor”

Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal s-a intalnit intr-o sedinta de lucru in Sala festiva a Restaurantului Romantic, miercuri 12 februarie, incepand cu ora 17. La intalnire au participat deputatul de Satu Mare, Andreea Paul, liderii organizatiilor interne, presedintii Organizatiilor de sectii de votare, reprezentanti ai PDL in sectiile de votare, precum si membri simpli ai organizatiei.

PDL 1In cuvantul sau, presedintele Petre Muresan a facut o scurta trecere in revista a contextului politic actual, o scurta radiografie a realitatii sociale si economice pe care romanii,  saraciti de guvernarea Ponta prin 35 de noi taxe si impozite, o traverseaza  umiliti si tot mai deznadajduiti.,,PDL are motivatia necesara si puterea de a se opune acestei guvernari indreptate impotriva romanilor, dar are nevoie in continuare de energia si unitatea membrilor sai“.   

Deputatul Andreea Paul a multumit satmarenilor pentru implicarea deosebita in reusita mitingului PDL desfasurat in Bucuresti la sfarsitul saptamanii trecute, exprimandu-si increderea ca prezenta celor peste 200 de membri PDL din sala este un semnal de forta si un puternic imbold  in actiunile viitoare ale Organizatiei PDL Satu Mare. Au mai luat cuvantul presedintele Organizatiei Municipale Claudiu Ardelean, Sorin Ghilea, secretar general, Adrian Cozma, presedinte OT PDL, precum si numerosi membri care si-au expus ideile si au facut propuneri privind strategia organizatiei pentru urmatoarele alegeri.

Evenimentul s-a incheiat dupa ora 20 intr-o atmosfera optimista, participantii dovedindu-se extrem de increzatori in viitorul echipei satmarene  si  al  Partidului Democrat Liberal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 14, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.