Tânăr depistat de polițiștii careieni în timp ce oferea spre vânzare țigări de contrabandă în valoare de 1000 lei

În cursul zilei de duminică, 16 februarie polițiștii din Carei în colaborare cu jandarmii au identificat un tânăr care oferea spre vânzare țigări de contrabandă. Albert T. , de 29 de ani din Carei în timp ce se afla în apropierea pieței agroalimentare oferea spre vânzare țigări de contrabandă de diferite mărci. Cele 110 pachete de țigări aveau timbru Duty Free. Țigările au fost ridicate în vederea stabilirii provenienței, prejudiciul fiind de aproximativ 1000 lei.

tigari-Jin-Ling1Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

Duminică în cadrul acțiunilor desfășurate pentru reducerea riscului rutier și depistarea participanților la trafic care nu respectă normele rutiere legale pentru evitarea implicării acestora în evenimente, polițiștii rutieri au aplicat 80 contravenții în valoare de 6500 lei. I-a fost reținut permisul de conducere unei șoferițe care în data de 13.02.2014 a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale și nu s-a prezentat la unitatea de poliție în termenul legal pentru întocmirea documentelor de constatare.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto care sunt implicați în evenimente rutiere din care rezultă doar pagube materiale să se prezinte la unitățile de poliție pentru soluționarea evenimentului dacă sunt implicate doar 2 părți, iar acestea nu au fost de accord cu completarea constatului amiabil, pentru a evita consecințele legale  care se impugn și care duc la reținerea permisului de conducere și aplicarea unei sancțiuni contravenționale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 17, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.