Proiectul legii amnistierii, introdus pe ordinea de zi a Comisiei juridice, la propunerea PNL

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, luni, la propunerea deputatului PNL Vasile Varga, să discute proiectul legii amnistierii. Deputatul PNL Vasile Varga a făcut această propunere la începutul şedinţei Comisiei juridice, arătând că este o temă extrem de importantă, iar proiectul privind amnistierea trebuie discutat după audierea deputatului PSD Vlad Cosma.

vasile-vargaVicepreşedintele comisiei, Ciprian Nica (PSD), a precizat, după votul majoritar al membrilor comisiei în favoarea introducerii pe ordinea de zi a proiectului privind amnistierea, că acest proiect va fi discutat în partea a doua a zilei.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, că proiectul de lege privind amnistierea şi graţierea va fi reintrodus pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, el spunând că le-a cerut deputaţilor liberali să îl respingă, pentru a fi încheiat un subiect care nu face bine Parlamentului.

"Am convenit cu deputaţii din Comisia juridică să reintroducă pe ordinea de zi proiectul de lege pentru graţiere şi amnistiere şi am cerut să fie repins ca să nu mai planeze o tema falsă – că s-ar dori prin acest demers (…) să ridice deasupra sau în afara legii colegi parlamentari. Prin Comisia juridică se introduce pe ordinea de zi şi am cerut să respingem acest proiect ca să încheiem un subiect care nu face bine nici imaginii Parlamentului şi nici USL", a declarat Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta declara, recent, că proiectul de lege privind amnistierea şi graţierea nu mai este în acest moment susţinut de PSD.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 17, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.