Direcția de Cultură a Municipiului Carei a inaugurat proiectul „Zile internaționale ale țărilor U.E.”

Direcția de Cultură a Municipiului Carei a inaugurat proiectul denumit ZILE NAȚIONALE ALE ȚĂRILOR MEMBRE U.E., care are ca scop cunoașterea și promovarea culturii și tradiţiilor din țările membre ale Uniunii Europene.

Proiectul constă în organizarea de evenimente culturale cu ocazia Zilei Naționale a fiecărui stat membru al U.E. Astfel în ziua sărbătoririi zilei statului respectiv vor avea loc expoziții de fotografie, prezentarea unui scurt film documentar despre țară, cultură, tradiție, înfățișarea unui crâmpei din tradițiile și obiceiurile statului, precum și arborarea drapelului național timp de o zi în Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi.
 
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Republicii Lituania din data de 16 februarie, Direcția de Cultură a municipiului Carei a realizat o expoziție de fotografie care cuprinde 26 imagini despre oameni, obiceiuri, peisaje și clădiri din Lituania. Expoziția se găsește în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei și poate fi vizitată timp de o săptămână.
 
DSC_3175r
DSC_3176r
DSC_3177r
DSC_3180r
DSC_3181r
DSC_3182r

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 17, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.