Caravana „Români cu care ne mândrim” continuă și în această săptămână în instituțiile de învățământ din municipiul Carei

Expoziția fotografică cu personalități reprezentative ale culturii, sportului și științei românești, realizată anul trecut cu ocazia Zilei Naționale a României, de Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei va fi expusă timp de o săptămână în fiecare instituție de învățământ din municipiul Carei.
 
Prin intermediul caravanei, elevii se vor familiariza cu figuri marcante din diverse domenii, care, prin activitatea desfășurată și rezultatele deosebite obținute au reprezentat țara noastră cu succes.
 
După Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” din municipiul Carei, expoziția cu personalități reprezentative ale culturii, sportului și științei românești va putea fi admirată timp de o săptămână și la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei.
 
DSC_3061r
DSC_3062r

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 18, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.