Tur de orizont în cele mai tari campionate de fotbal ale Europei

În Primera Division, FC Barcelona continuă să fie lider cu 60 de puncte, după ce a întrecut cu 6-0 pe Rayo Vellecano Madrid, ocupanta penultimului loc. Este urmată de Real Madrid și Atletico Madrid, tot cu 60 de puncte. Etapa viitoare, a 25-a, FC Barcelona pare să nu aibă probleme cu Real Sociedad, la fel și Real Madrid cu Elche CF, în timp ce Atletico Madrid va evalua în deplasare cu Osasuna. Ocupantele primelor trei locuri au toate 60 de puncte.

Barca_Neymar_4_FB_FC_BarcelonaÎn Premiership, Chelsea se menține lider, dar a pierdut două puncte prețioase cu West Brom, cu care a terminat la egalitate 1-1. În Anglia nimic nu este decis. Chelsea este urmat în ordine de Arsenal cu 56 de puncte, Manchester City cu 54 de puncte și Liverpool cu 53 de puncte. Manchester City poate egala liderul având un meci încă de jucat în cadrul etapei cu Sunderland.

În Seria A din Italia, Juventus are ca lider un avans confortabil, 65 de puncte, fiind urmată de Roma cu 54 de puncte și Napoli cu 50 de puncte. În etapa 25, Roma se deplasează la Bologna iar Napoli joacă acasă cu Genoa ca de altfel și Juventus care întâlnește pe Torino. Nu se anunță schimbări spectaculoase în fruntea clasamentului.

În Bundesliga, Bayern Munchen își continuă marșul de lider cu 59 de puncte. În etapa 21 a întrecut pe SC Freiburg cu 4-0. Este urmată de Bayer Leverkusen cu 43 de puncte. Acesta a pierdut acasă cu 1-2 meciul cu FC Schalke 04 și totodată șansa unei apropieri de lider. Borussia Dortmund câștigând cu 4-0 meciul cu Eitracht Frankfurt păstrează locul trei în clasament. În etapa următoare toate cele trei fruntașe vor juca în deplasare.

În Ligue 1 din Franța, Paris SG o întrece pe Valenciennes cu 3-0 și își consolidează poziția de lider cu 58 de puncte. Este urmată de AS Monaco cu 47 de puncte și Saint Etienne cu 42 de puncte. AS Monaco având un meci mai puțin jucat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 18, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.