Un bărbat fără adăpost din Ungaria a câştigat 2 milioane de euro la loto

Un bărbat fără adăpost din Ungaria a câştigat la loto suma de 600 de milioane de forinţi (2 milioane de euro), după ce a cumpărat cu ultimii bani biletul câştigător.

2"M-am rugat la Dumnezeu să îmi trimită nişte bani, dar nu atât de mulţi", a spus Laszlo Andraschek într-un interviu acordat televiziunii RTL Klub.

"Nu voiam decât să am o viaţă normală, nimic mai mult", a adăugat bărbatul, în vârstă de 55 de ani, care a povestit cum şi-a cheltuit ultimii bani pe un bilet la loto, cumpărat de la o loterie din Gara Györ – localitate situată la 110 kilometri de Budapesta – cu o zi înainte de extragere.

Cu banii câştigaţi la loterie, Laszlo Andraschek a cumpărat o casă pentru el şi soţie, precum şi o locuinţă pentru cei trei copii. De asemenea, şi-a ajutat fraţii cu bani şi a cumpărat o maşină modestă.

Singura lui extravaganţă a fost să cumpere un televizor cu ecran plat pentru a urmări meciurile de fotbal.

"Mai am încă două proiecte: să îmi vizitez fratele, care locuieşte în Canada, şi să înfiinţez o fundaţie pentru ajutorarea persoanelor alcoolice", a mai spus bărbatul, care s-a confruntat, la rândul său, cu alcoolismul şi care nu mai bea de cinci ani.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 19, 2014. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.