Persoane necunoscute au spart e-mailul deputatului Kereskényi Gábor şi au trimis mesaje cu caracter xenofob

Deputatului UDMR de Satu Mare, Kereskényi Gábor i-a fost spartă zilele trecute adresa de e-mail de către persoane necunoscute care au distribuit în numele său mesaje cu caracter xenofob. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate miercuri, 19 februarie la sediul UDMR Satu Mare.

mn_1361969330kereskenyi_gabor7Kereskényi Gábor a depus deja o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi la DIICOT, având în vedere faptul că infracţiunile de acest gen intră sub incidenţa DIICOT. Deputatul UDMR a susţinut că nu a folosit pentru scopuri personale adresa de e-mail respectivă timp de mai bine de o jumătate de an. Potrivit specialiştilor in domeniu, este vorba despre un site al cărui server este aflat în Cehia. Kereskényi a depus plângere penală atât la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare cât şi la DIICOT, deoarece ceea ce s-a întâmplat intră sub incidenţa infracţiunilor de fals informatic şi fals privind identitatea.

Potrivit lui Kereskenyi, mesajele trimise de pe adresa sa au ajuns la diverse instituţii, atât din judeţul Satu Mare cât şi din alte judeţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 19, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.