USL a intrat în faza de canibalizare. Nici Ponta, nici Antonescu nu sunt ceea ce trebuie României, așa cum nici Udrea nu e

Acum mafiile USL se canibalizează între ele. Își împart nimic mai mult decât ministerele. Cu injurii, cu dezvăluiri senzaționale, vrând să arate care este mai curat, care este mai laș. Se devorează între ei, în indiferență totală față de român. Își împart ciolanele pentru că vin alegerile și nu au făcut nimic pentru țara asta. 

andreea-paul-ghimpeleLegile și reformele USL sunt respinse în serie de Curtea Constituțională. Au atacat și prădat statul de drept, au suspendat președintele, au mințit în fel și chip fiind majoritari. Au inventat taxe și jocuri de întrajutorare, ASF-uri din care să-și ia salarii nesimțite. Și când te așteptai ca fiara USL să se adune pentru acest an al alegerilor, iată, avem spectacolul dezgustător al canibalizării. 

Nici Ponta, nici Antonescu nu sunt ceea ce trebuie României, așa cum nici Udrea nu e. Și unul și altul vor să-și salveze pozițiile și propria imagine. Dar au uitat de România.

În spatele lui Ponta este mafia lui Oprișan, a lui Mazăre, a lui Dragnea, baroni locali înfometați de putere, care și-au creat adevărate provincii de dictat și jaf. Acum aceste legi, de dictat și jaf, sunt la București, de doi ani de zile de guvernare. 

În spatele lui Antonescu se află seria lungă de miniștri incompetenți, destituiți, demisionari. PNL-ul vede în Iohannis ultimul colac de salvare înaintea alegerilor. 
Între acești canibali, doar justiția face ordine. Între acești canibali, doar opoziția politică și civică poate face dreptate. 

Ajunge! România noastră nu este arena lor de circ! 

Andreea PAUL

Prim-vicepresedinta PDL, 
Deputat de Tara Oasului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 20, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.