Guvernul României susține pachetul de măsuri de relaxare fiscală și dezvoltare economică, reducerea CAS și neimpozitarea profitului reinvestit

Guvernul României susține pachetul de măsuri de relaxare fiscală și dezvoltare economică, care include reducerea CAS și neimpozitarea profitului reinvestit. Acestea vor fi discutate cu delegația finanțatorilor internaționali, în cadrul vizitei pe care delegația acestora o va face în România în luna aprilie.

Chitoiu--Reducerea-CAS-e-un-angajament--nu-o-promisiuneGuvernul României susține pachetul de măsuri de relaxare fiscală si dezvoltare economica anuntate la inceputul acestei luni, care include reducerea CAS și neimpozitarea profitului reinvestit. Toate aceste masuri vor fi discutate cu reprezentantii Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale, în cadrul vizitei în România care va avea loc în luna aprilie.

După cum a fost anunțat încă de la recenta vizită a delegației finanțatorilor internaționali, de către vicepremierul Daniel Chițoiu (care a condus discutiile cu reprezentantii FMI, BM si CE, alaturi de ministrul Liviu Voinea) măsurile de relaxare fiscală si dezvoltare economica urmează a fi discutate cu aceste institutii în aprilie, pe baza unui studiu care se face cu Banca Mondială.

Guvernul României este dedicat îndeplinirii angajamentelor asumate în cadrul programului de guvernare, care prevede măsuri de relaxare fiscală. Guvernul României susține aplicarea acestora, cu respectarea tuturor obligațiilor luate în cadrul Uniunii Europene, precum și în relația cu partenerii internaționali ai României.

Guvernul României, Biroul de presă

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 20, 2014. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.