Dari Helga de la Clubul Elevilor Tapo Carei, campioană națională la Finala Campionatului Național Echipe juniori III de la Buzău

În perioada 16-19 februarie 2014 a avut loc la Buzău Finala Campionatului Național Echipe juniori III la tenis de masă, unde au participat cele mai bune 16 echipe din țară.

1796511_760741733938852_2051084521_nEchipa de băieți a Clubului Elevilor-Tapo Carei formată din Mudure Marcel, Szabo Bence și Papp David a învins pe CSM Iași și a pierdut cu Odorheiu Secuiesc (în componența căreia joacă careianul Szilagyi Paul) și CSS Slatina calificându-se locul 3 în grupă.

La fete, sportiva Dari Helga a devenit campionă națională învingând în finală echipa CSS Târgu Mureș în componența căreia se află și Keresztesi Kitty (cealaltă sportivă antrenată de Hodasz Laszlo și Podoba Mircea), care a cucerit titlul de vicecampioană națională.     

În urma acestor rezultate Dari Helga are mari șanse de a se califica la Campionatele Europene de la Strasbourg (Franța) care se vor desfășura în luna august a acestui an.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 25, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.