Județul Satu Mare, prezent la cea de-a 37-a ediție a Târgului Internațional de Turism ”Utazás” de la Budapesta

O delegaţie sătmăreană condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, este prezentă la Budapesta la târgul de turism ce se desfăşoară în perioada 27 februarie – 2 martie la Hungexpo Budapesta.

Utazas_Kiallitas_2012_0013Târgul Internaţional de Turism de la Budapesta “Utazás” a ajuns deja la cea de a 37-a ediţie, fiind un târg destinat atât specialiştilor cât şi publicului larg. În anii precedenţi numărul de vizitatori a ajuns până la 40.000. Anul acesta vor fi prezenţi circa 500 de expozanţi din 30 de ţări.

Standul amenajat de România este de 150 mp, judeţul Satu Mare fiind regiunea parteneră. La stand se vor putea servi produse culinare tradiţionale, vin şi ţuică sătmărene şi vor putea fi consultate materiale informative, mape, broşuri, hărţi cu destinaţii turistice din judeţul Satu Mare.

Se vor face demonstrații de olărit de către meșterul olar din Vama, Istvánfi Géza, iar programul artistic va fi asigurat de Maria Petca Poptean, acompaniată de către Petre și Petrică Zele. Programul artistic va mai cuprinde şi prezentarea ”Jocului miresei” precum și a ”Jocului colacilor”. Cu ocazia zilei de 1 martie se vor oferi vizitatorilor mărțișoare tradiționale româneşti.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 26, 2014. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.