Bursa locurilor de muncă de la Carei a ajutat 111 persoane să-și găsească loc de muncă, printre care 21 de șomeri

AJOFM Satu Mare a organizat la P.L Carei o bursă a locurilor de muncă la cererea agenților economici din zonă, oferind un număr de 172 de locuri de muncă.

bursa-loc-munca-carei-1someriLa bursa locurilor de muncă au participat și oferit locuri de muncă un număr de 16 agenți economici, din totalul de 35 de agenți economici care au fost contactați în vederea ofertei de locuri de muncă vacante.

Din cele peste 350 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, participante la bursă, au fost selectate în vederea angajării un număr de 90 de persoane, iar un număr de 21 de șomeri au fost încadrați în muncă.

Oferta de locuri de muncă a fost în următoarele domenii de activitate: industria lemnului 37 de locuri, industria confecțiilor 31 de locuri, industria construcțiilor 23 de locuri, industria mecanică 14 locuri, fabricarea încălțămintei 21 de locuri, agricultură 29 de locuri, pe lângă alte 17 locuri de muncă în alte domenii.

Meseriile oferite în cadrul bursei au fost următoarele: zidar, lăcătuș mecanic, șofer, mecanic agricol, confecționer articole din textile, tâmplari, tractoriști, cusători piese încălțăminte, montatori subansamble, tapițeri. Pentru persoanele cu studii superioare s-au oferit 3 locuri de muncă: inginer mecanic, inginer agronom și coordonator în materie de securitate și sănătate în muncă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 27, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.