În municipiul Carei a fost marcată încă o ediție a Zilei Internaționale a Bolilor Rare

Joi, 27 februarie 2014 începând cu ora 12.30 la Carei s-a desfășurat Marșul Bolilor Rare pe traseul parcul Kossuth – Parcul Dendrologic. La eveniment au participat membrii Asociației Werdnig Hoffman din Carei, elevi și profesori de la instituțiile de învățământ din Carei, consilieri locali, județeni și locuitori ai municipiului Carei.
 
După marș, la ora 13.00 în fața Castelului Károlyi domnul Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură și Sport Carei a urat bun venit participanților și i-a dat cuvântul lui Robert Veres, președintele Asociației Werdnig Hoffman, care a prezentat pe scurt ce înseamnă Ziua Bolilor Rare, care se sărbătorește în mod oficial la 29 februarie, aceasta fiind de asemenea o zi rară și importanța marcării unui astfel de eveniment.
 
După alocuțiunea domnului Veres, cei prezenți au fost invitați în Sala Cavalerilor din Castel să viziteze expoziția fotografică care prezintă activitatea asociației din ultimii cinci ani. Evenimentul a fost organizat de Asociația Werdnig Hoffman Carei în parteneriat cu Direcția de Cultură și Sport Carei, cu sprijinul Poliției Municipiului Carei.
 
DSC_3445r
DSC_3439r
DSC_3442r
DSC_3410r
DSC_3404r
DSC_3405r
DSC_3453r
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 27, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.