Ziua de 1 Martie a fost sărbătorită de Asociația Județeană a Pensionarilor

Ziua de 1 Martie a fost sărbătorită sâmbătă de Asociația Județeană a Pensionarilor din județul Satu Mare, la Restaurantul ”Paloma”. Evenimentul a fost onorat de prezența dr. Eugeniu Avram, prefectul județului Satu Mare, Mircea Govor, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare și președintele Organizației PSD Satu Mare, Sabin Sabău, președinte executiv la Asociația Județeană a Pensionarilor Social Democrați și președinte OPSD pe municipiul Satu Mare.

În deschiderea evenimentului dr. Eugeniu Avram a felicitat și a urat femeilor prezente cele mai calde felicitări de Mărțișor, spunând că “În instituția Prefecturii, dragi pensionari, veți avea mereu sprijin”. Mircea Govor i-a felicitat pe pensionari și a spus că: “Asociația pensionarilor este o echipă puternică căreia mă alătur și eu, aveți mare încredere în noi și contați pe mine”. Mircea Govor a înmânat doamnelor prezente câte un mărțișor.

Livia Haidu, președintele interimar a Asociației Județene a Pensionarilor, a mulțumit celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment, enumerându-i pe vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul Casei Județene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabău, editorul George Terziu și alții.

În prima parte a activităților, au fost sărbătoriți pensionarii născuți în lunile februarie și martie: Gheorghe Ardelean, Cornelia Bele, Veturia Cârlan, Doina Jucuț, Florica Magdaș, Ileana Meisaroș, Lucia Nicoara, Claudiu Pop, Daniel Pușcășan, Sanda Mica, Ana Silaghi, Valeria Șanta, Ileana Sabău, Sița Ardelean, Agota Buza, Agneta Buzilă, Florica Iederan, Marcel Andreica, Leontin Tămășan, Maria Moldovan, Augustin Leahu, Doina Sălăjan, Rozalia Micle.

A urmat apoi debutul Grupului vocal “Armonia”, pregătit de prof. Lucia Pop Borlean și Nicolae Miclăuș. Grupul a interpretat piese de muzică populară, intercalate cu recitări de poezii. Un grup de eleve de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” a prezentat o paradă a modei. Din programul artistic au mai făcut parte solistele de muzică populară, Lucia Pop Borlean, Angela Munteanu și interpretul de muzică ușoară Bogdan Bratiș. Cântecul, dansul și voia bună au însoțit petrecerea, la care au participat zeci de membri ai Asociației Județene a Pensionarilor. Coordonatoarea întregului program a fost Livia Haidu, împreună cu un comitet de organizare.

DSC_0198

DSC_0201

DSC_0216

DSC_0217

DSC_0224țDSC_0207

DSC_0208

DSC_0209

DSC_0210

DSC_0228

DSC_0231

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.