Organizaţia Caritas Satu Mare a donat SJU Satu Mare mobilier medical pentru pacienţii de la Terapie Intensivă

spitaluljudeteansatumareÎn urmă cu câteva zile, Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare a primit o donaţie din partea Organizaţiei Caritas Satu Mare. S-au donat în total 28 de pături hidraulice, cu dispozitive electrice de manipulare, pentru pacienţii din secţiile de Terapie Intensivă sau care necesită o imobilizare mai îndelungată la pat. Totodată, s-au mai primit 23 de saltele noi cu huse impermeabile şi 12 noptiere medicale.

Din totalul mobilierului primit, 15 seturi au intrat în dotarea secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă.
Restul mobilierului a fost direcţionat către secţiile unde există pacienţi în stare gravă, care nu se pot deplasa şi care au nevoie de o îmbunătăţire a confortului.

Pe această cale, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare doreşte să aducă mulţumiri Organizaţiei Caritas Satu Mare pentru donaţia efectuată şi pentru implicarea în acţiuni în folosul comunităţii locale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 4, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.