Personalul feminin al IJJ Satu Mare a primit flori și o zi liberă, de 8 Martie

Ca în fiecare început de primăvară, jandarmii sătmăreni au ales să înceapă luna lui Mărţişor recompensându-şi colegele cu mici atenţii specifice acestui frumos anotimp. Şi pentru că primăvară fără floare nu se poate, comanda unităţii, sprijinită de Regiunea 3 IPA Satu Mare, a oferit personalului feminin o floare şi o zi liberă.

DSCN3041Chiar dacă la eveniment nu a fost prezent tot personalul feminin al unităţii, unele dintre doamne şi domnişoare fiind în misiuni sau în concedii, acestea nu au fost uitate, florile lor fiind trimise prin colegi. Jandarmeriţele au mulţumit comenzii pentru aprecierea de care dă dovadă zi de zi şi nu numai în această zi specială.

Felicitările au continuat şi cu oferirea de flori din partea colegilor şi se vor termina spre seară la unul dintre localurile sătmărene unde jandarmii şi jandarmeriţele sătmărene vor sărbători cum se cuvine Ziua de 8 Martie.

MESAJUL INSPECTORULUI –  ŞEF AL IJJ SATU MARE CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE

”Frumoasa sărbătoare a primăverii, Ziua de 8 Martie ne oferă plăcutul prilej de a vă transmite un gând bun, o floare de primăvară şi o sinceră îmbrăţişare.

Vă dorim din suflet să aveţi parte de o primăvară caldă, plină de bucurii sufleteşti şi cât mai multe împliniri alături de cei dragi şi apropiaţi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 7, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.