Peste 40% din elevii sătmăreni au obținut medii peste 5 la simularea evaluării naționale

În conformitate cu Calendarul de desfășurare a simulării evaluării naționale pentru elevii claselor a VIII-a, în data de 7 martie sunt comunicate rezultatele. La nivelul județului Satu Mare procentul de medii peste 5 este de 43,6%. Pe discipline de examen, la Limba și literatura română 56% dintre elevi au obținut note peste 5, la Matematică 23,7%, iar la limba maternă 66,7%.

evaluare-nationala_1467Rezultatele obținute la simularea evaluării naționale vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare va organiza ședințe de analiză cu directorii de școli și cu profesorii care predau disciplinele la care s-a susținut simularea evaluării naționale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 7, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.