Expoziție dedicată legendei clubului de fotbal Ferencváros și câștigător al Balonului de Aur, Albert Flórián

Primăria Municipiului Carei prin Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei vă invită la vernisajul expoziției de trofee, obiecte din viața sportivă și fotografii ale legendei clubului de fotbal Ferencváros și câștigător al Balonului de Aur, Albert Flórián, care va avea loc joi, 13 martie 2014, de la ora 14.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei.

FlorianPrin intermediul exponatelor, vizitatorii vor putea afla mai multe detalii despre celebrul fotbalist, dar și amănunte despre omul Albert Flórián, din perioada în care a fost elev până la momentul în care a devenit tată și mai apoi bunic, extrem de dedicat familiei.

Vor susține cuvânt de deschidere domnul Kovács Eugen, primar al municipiului Carei, domnul Erdei D. István, parlamentar și domnul Pataki Csaba, senator.

În cadrul vernisajului vor lua cuvântul: domnul Jakab István, vicepreședinte al Parlamentului Ungariei, domnul dr. Simicskó István, secretar de stat, responsabil cu departamentul de sport și tineret din cadrul Ministerului Resurselor Umane, și doamna Albert Magdolna, fiica fotbalistului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 11, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.