Implementarea proiectelor finanțate din fondul social european

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă contribuie la consolidarea capacității administrative proprii prin implementarea proiectelor finanțate din Fondul Social European. Astfel, se urmărește creșterea calității și eficienței serviciilor furnizate de către Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru a asigura corelarea ofertei cu cererea de forța de muncă:

fonsul-social-european-2012-2014O asistență personalizată oferită persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și acelora care aparțin grupurilor vulnerabile, în vederea creșterii nivelului de satisfacție al clienților și o mai bună identificare a potențialului acestora; creșterea competențelor profesionale ale personalului implicat în furnizarea acestor servicii; îmbunătățirea cooperării Serviciului Public de Ocupare cu alte organizații și organisme active pe piața muncii, cu autoritățile publice locale și cu furnizorii de educație și de formare profesională, precum și pentru a oferi servicii de consiliere profesională de înaltă calitate pentru dezvoltarea carierei.

AJOFM Satu Mare, în urma implementării proiectului „Acțiunea: Prepaid! – Soluție de reformare și modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plată a indemnizației de șomaj”, va obține o platformă informatică complexă pentru managementul activității personalului propriu al SPO, ducând la eficientizarea muncii în cadrul agenției, furnizându-se astfel un nou serviciu de self-service.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 11, 2014. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.