Jandarmii sătmăreni au identificat și sancționat trei persoane pentru provocarea de scandaluri

Jandarmii sătmăreni desfăşoară în permanenţă misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

646x404Marţi seara, în jurul orei 19.00 jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada Botizului din municipiului Satu Mare.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului izbucnit şi la identificarea celor implicaţi în scandal. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool. Astfel, sătmăreanul Gyorgy S. în vârstă de 30 de ani a fost sancţionat cu amendă în valoare de 700 de lei.

De asemenea în aceeaşi seară, în jurul orei 20.00 jandarmii au acordat sprijin poliţiştilor sătmăreni pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada Crângului din municipiului Satu Mare, context în care trei persoane au fost sancţionate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 12, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.