PMP are 10% în sondajele de opinie, dublându-și scorul electoral în mai puțin de două luni

În ultimele două săptămâni au fost date publicităţii două sondaje care confirmă creşterea PMP în preferinţele alegătorilor. A fost întâi un sondaj IRES, dat publicităţii pe 1 martie, în care PMP avea 10% intenţie de vot, apoi a fost un sondaj INSCOP, făcut la comanda ziarului Adevărul în perioada 27 februarie – 4 martie şi dat publicităţii pe 10-11 martie, în care PMP are 9,1% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare.

pozăMenţionăm că datele din acest ultim sondaj confirmă că PMP este singurul partid de dreapta care creşte în sondaje şi chiar spectaculos. Astfel, PMP şi-a dublat scorul electoral în mai puţin de două luni de zile, de la 4,1% la mijlocul lui ianuarie 2014 la 9,1% pentru începutul lui martie 2014. Restul partidelor de centru-dreapta au scăzut în perioada menţionată (PNL a scăzut de la 20,1% la 17,6%, iar PDL a scăzut de la 17,5% la 13,7%) ori s-au menţinut relativ constante (Forţa Civică a înregistrat 4% în ianuarie şi 4,7% în martie, iar PNŢCD 2,1%, respectiv 1,7%).

Scorul de circa 10% se datorează comunicării mai intense cu cetăţenii pe care PMP o are de la începutul acestui an, precum şi adeziunii la PMP a unui număr important de parlamentari la sfârşitul lunii ianuarie, în frunte cu Elena Udrea. De asemenea, PMP a crescut în sondaje şi pentru faptul că simpatizanţii preşedintelui Traian Băsescu au început să afle de existenţa şi proiectele PMP, ei regăsindu-se natural în acest partid.

PMP este partidul care aduce schimbarea pe scena politică, este partidul care face opoziţie serioasă faţă de guvernul Ponta şi partidul – partener al preşedintelui Traian Băsescu.

Ne bucurăm că românii încep să vină masiv alături de noi şi credem că PMP va fi surpriza plăcută a alegerilor europene din 25 mai.

Secretar regional PMP 
Președinte PMP Satu Mare 
Dr. Laura Diana Bota

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.