APM Satu Mare se implică în campania de plantare pentru primăvara anului 2014

În cadrul Campaniei de plantare de puieți pentru primăvara anului 2014, inițiată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare, Direcția Silvică Satu Mare, în data de 17 martie 2014, va avea loc începând cu ora 10.00, în localitatea Oar în fața Casei de tip familial ”Ștefania” acțiunea de plantare a 15 puieți mesteceni și amenajarea a 16 butuci din lemn prin care se va realiza o primă oază de verdeață și liniște pentru copiii din Oar.

voluntariat-ecologic-plantari-puietiLa acțiunea de plantare la care vor participa alături de reprezentanții APM Satu Mare, ai Primăriei Vetiș și cei 11 copii și cadrele de la Casa de tip familial ”Ștefania”, îndrumaţi de un reprezentant al ocolui silvic care va asigura suportul tehnic pentru a se realiza o plantare de calitate şi durabilă. Cu această ocazie copiii vor fi informaţi despre modalităţi de îngrijire a copacilor şi a spaţiilor verzi beneficiind astfel de ore de educaţie ecologică în aer liber şi vor cunoaşte beneficiile unui mediu curat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 14, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.