Peste 20.000 de persoane au fost prezente sâmbătă la Cluj la cel mai puternic protest împotriva guvernării USL

Cel mai puternic protest împotriva guvernării USL a avut loc sâmbătă, 22 martie la Cluj, în inima Ardealului. Cei peste 20 000 de participanți au demonstrat împotriva jafului, a incompetenței, a imunității aleșilor. S-a strigat la Cluj împotriva celei mai corupte și ticăloase guvernări de după 1989, guvernarea Ponta.

miting clujEchipa PDL Satu Mare, formată din peste 800 de delegați a avut frumoasa surpriză de a fi susținută în această acțiune de numeroși simpatizanți, sătmăreni fără carnet de partid, mânați doar de responsabilitate civică și patriotism. Mulțumim acestora că și-au sacrificat timp și resurse materiale pentru a participa alături de o echipă tânără, energică și care crește constant. Mulțumim, de asemenea, vechilor prieteni care revin alături de PDL, singurul partid de opoziție, care n-a făcut și nu face rabat de la valorile creștin democrate și  de la principiile liberalismului autentic, indiferent că se află la putere sau în opoziție.

miting cluj 1Din delegația sătmăreană au facut parte Petre Mureșan, președinte PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, Adrian Cozma, dr. Cosmin Rațiu, Sorin Ghilea, care alături de  PDL-iști  din toată țara prezenți la Cluj, au scandat împotriva USL-ului, încurajați de la tribuna oficială de prezența deputatului de Oaș, Andreea Paul, a candidatuluil la președinție Cătălin Predoiu și de prestația deosebită a candidaților PDL pentru Parlamentul european, adevărați lideri de opinie care își demonstrează zi de zi prin conduita și profesionalismul, responsabilitatea față de destinul și viitorul României. PDL e din ce în ce mai puternic pentru că are curaj, decență și determinare!

miting Cluj 22 martie 2014Mulțumim sătmărenilor curajoși care s-au alăturat nouă în această acțiune, mulțumim românilor harnici și onești, celor care cred în noi și în puterea lor de a schimba România, furată și jefuită de USL și de clica lui Ponta, Antonescu și Voiculescu!

Haideți să ne luăm țara din mâna hoților și a pușcăriabililor și s-o dăm copiilor noștri curată și prosperă! Pentru că în inima Ardealului am demonstrat că suntem mai uniți și mai motivați ca oricând. Clujul a fost sâmbătă portocaliu, iar România, din nou încrezătoare!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2014. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.