Membrii Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare vor expune începând de duminica aceasta în Castelul Károlyi

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei vă invită la vernisajul expoziției de arte plastice a Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, care va avea loc duminică, 30 martie 2014, de la ora 13.00 în sălile de expoziții situate la etajul I al Castelului Károlyi din municipiul Carei.

afis.carei.mart.2014
Programul artistic va fi susținut de Lőrincz Tünde și Lőrincz Szilveszter. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare, Primăria Municipiului Carei, Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare în colaborare cu Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei.
 
Expoziția va putea fi vizitată, conform programului Muzeului Municipal Carei, până la data de 12 aprilie 2014.
 
Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei anunță pe această cale deschiderea a două noi săli de expoziții de arte plastice în Castel, situate la etajul I, în continuarea ezpoziției cu Trofee de vânătoare din Africa. Prima expoziție din cele două săli va fi cea a Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, din data de 30 martie 2014.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.