Un bărbat a fost depistat în PTF Petea cu permis de conducere fals procurat din Marea Britanie

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au depistat un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere din Marea Britanie şi care s-a dovedit a fi fals total.

frontiÎn data de 26 martie, miercuri, în PTF Petea s-a prezentat pentru controlul de frontieră un cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Hunedoara, conducând un autoturism marca BMW. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere din Marea Britanie. Poliţiştii de frontieră au constatat faptul că permisul de conducere nu prezintă elementele de forma şi fond ale unui permis autentic, fiind fals total.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat permisul de conducere de la o persoană necunoscută din Marea Britanie contra sumei de 100 lire sterline. Persoana în cauză este cercetată  de către poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Totodată, permisul de conducere a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 27, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.