7 lucruri simple pe care bărbații le vor într-o relație. E atât de ușor să-l faci fericit!

Oricât de tentată ai fi să crezi că barbații sunt obsedați doar de sex și de mâncare într-o relație, se pare că adevărul este cu totul altul.  Dorințele lor pentru ca o relație să fie perfectă sunt atât de banale, încât rareori le poți identifica, deși se află chiar în fața ta.

1619076_1449398541958657_662012915_nIată 7 lucruri simple pe care iubitul tău le dorește în relație.

1. Tăcerea e de aur

Atunci când îți dorești cu ardoare o relație fără momente tensionate, tăcerea poate fi o calitate. Stăpânește-ți emoțiile și frustrările atunci când este cazul și rezolvă-ți conflictele atunci când nu ești nervoasă. Lasă-l să fie liniștit, doar cu gândurile lui, acordându-i libertatea de care are nevoie atunci când e cazul.

2. Fără drame inutile

Din când în când, orice bărbat suportă crizele de isterie ale iubitei sale. Condiția este ca acestea să nu aibă loc în fiecare zi. Înainte să incepi să faci o scenă în fața prietenilor pentru că el a făcut o glumă proastă referitoare la voi doi, gândește-te de două ori înainte. Râzi alături de el și păstrează dramele pentru clipele în care vei avea cu adevărat nevoie de ele!

3. Romantism

Oricât de ciudat ar suna, bărbații au nevoie de romantism în viața lor mai mult decât crezi. Nu trebuie să îl obișnuiești cu gesturi romantice în fiecare zi, însă din când în când, adu-i aminte cât de special este pentru tine. Cumpără-i un mic cadou, gătește-i ceva, pune la cale o excursie romantică etc. Gesturile tale se vor întoarce înapoi înzecit!

4. Adevărul gol-goluț

Minciuna nu are ce căuta în relația voastră, mai ales că el parcă are un al șaselea simț și își dă seama imediat dacă îi spui adevărul. Așa ca data viitoare când ieși în oraș cu fetele sau cu colegii de birou, nu te mai ascunde de el și spune-i tot adevărul, chiar dacă asta înseamnă să îi oferi acces la anumite bârfe etc. Fiți deschiși unul cu celălalt și vă va fi bine!

5. O viață sexuală bună

Cum îți așterni, așa dormi! Această vorbă de duh este valabilă inclusiv în dormitor, locul unde pot dispărea sau pot apărea multe dintre problemele de cuplu! Cu cât aveți o viață sexuală mai împlinită, cu atât va merge mai bine și relația voastră.

6. Gătește-i

Acest sfat nu trebuie urmat ad-literam! Cu alte cuvinte, nu trebuie să stai în bucătărie toată ziua pentru a-i face lui pe plac. Din când în când însă, atunci când știi că a avut de înfruntat un moment stresant în carieră, de exemplu, este un gest frumos din partea ta să-i gătești de exemplu pastele preferate. Te va aprecia și mai mult pentru acest lucru. Nu degeaba se spune că iubirea trece prin stomac. Așadar, un lucru pe cât de simplu, pe atât de minunat!

7. Ascultă-l

Momentele cu adevărat importante trebuie prețuite ca atare. Iar unul din aceste momente este atunci când iubitul tâu întâmpină anumite probleme. Fii alături de el și încearcă să îl asculți cu adevărat. Totuși, evită să pui presiune pe el și lasă-l să-ți povestească doar ceea ce își dorește, ce are pe suflet. Fă-l să înțeleagă că îl asculți, apoi retrage-te discret, nu aduce în discuție problema mai mult decât este cazul.

Ele.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 27, 2014. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.