Poliţiştii au prins 2 bărbaţi care au comis infracţiunea de furt

Vineri poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea Căuaş care a sustras mai multe bunuri.

furt-corbuÎn urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în perioada 17-20.03.2014 a pătruns în beciul situat pe strada Ambudului, care aparţine părţii vătămate Andras M., de unde a sustras o bicicletă, o maşină de cusut şi un difuzor, cauzând un prejudiciu de 1000 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Poliţiştii din Dorolţ au fost sesizaţi de către Tudor L., despre faptul că  i-au fost sustrase animale din anexa gospodăriei.

Fiind efectuate verificări s-a stabilit că autorul este Gheorghe K, de 60 de ani, a sustras 2 porci de aproximativ 120 kg fiecare, cauzând părţii vătămate un prejudiciu de aproximativ 2000 lei. Şi în acest caz prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii le-au întocmit dosare penale celor 2, fiind cercetaţi în stare de libertate, primul este cercetat pentru furt calificat, iar cel de-al doilea pentru furt.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 30, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.