APM Satu Mare a început campania de plantare de puieți din această primăvară

În cadrul Campaniei de plantare de puieți pentru primăvara anului 2014, inițiată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare și Direcția Silvică Satu Mare, luni, 31 martie 2014 a avut loc la Căpleni prima acțiune de plantare a stejarului peduncular pe amplasamentul fostului depozit de deșeuri al comunei cu participarea unui număr de aproximativ 70 de tineri împreună cu reprezentanții primăriei comunei Căpleni și ai Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare reprezentată de dna director Elisabeta Bekessy și dl consilier Dănuț Herțea.

IMG_4817

IMG_4824

IMG_4826Acțiunile de plantare la Căpleni vor continua și în zilele următoare având în vedere că pe acest amplasament se vor planta 18.000 de puieți.

Următoarea acțiune de plantare s-a desfășurat marți 1 aprilie începând cu ora 10.00 la Urziceni în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare, Primăria comunei Urziceni, elevii din  Școala generală din Urziceni și reprezentanții mass media locală.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 31, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.