Sportivii CSM Satu Mare, pe podiumul Campionatului Național de tineret la popice

În perioada 27-29 martie 2014, municipiul Târgu Mureş a găzduit finala Campionatului Naţional de tineret la popice (U23), competiţie la care sportivii de la CSM Satu Mare au cucerit titlul de campion naţional atât la proba de individual cât şi la cele de tandem şi de sprint. La turneu au participat 32 de popicari din toată ţara, Satu Mare fiind reprezentat de şase sportivi, antrenaţi de Gheorghe Sabău.

Medalii-popice-31032014În prima zi a competiţiei (27 martie) Darius Şoncodi a cucerit titlul de campion naţional la individual, doborând 605 popice. La proba de tandem care s-a desfăşurat în data de 28 martie, echipa alcătuită din Darius Şoncodi şi Vasile Maxim au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Ziua a treia a competiţiei a adus un nou titlu de campion naţional pentru CSM Satu Mare, Marius Lucuţ câştigând locul I la proba de sprint.

Următoarea competiţie, finala pe echipe la care vor participa şi sportivi de la CSM Satu Mare, se va desfăşura în perioada 17-18 aprilie, la Ploieşti.  

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 aprilie 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.