A reclamat furtul autoturismului deşi acesta se afla la proprietar

Un bărbat a reclamat furtul unui autoturism, ulterior poliţiştii au stabilit că autoturismul se afla la proprietar.

audiVineri seara, numitul Attila M., a sesizat faptul că autoturismul marca Audi pe care cu puţin timp în urmă îl parcase în apropierea zonei în care acesta locuieşte a fost furat. Poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că bărbatul nu este proprietarul autoturismului şi că proprietara acestuia este mătuşa bărbatului Ana M., care a lăsat în folosinţa reclamantului autoturismul în urmă cu 7 luni.

În momentul sesizării furtului i s-a recomandat bărbatului să o contacteze pe mătuşa sa dar acesta a refuzat, gest care i-a pus pe gânduri pe anchetatori. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că autoturismul nu a fost furat ci a se află la proprietara de drept, respectiv mătuşa reclamantului, care a luat autoturismul întrucât între ea şi reclamant s-au iscat neînţelegeri, despre care bărbatul le-a spus anchetatorilor abia după ce aceştia au stabilit situaţia de fapt.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991r cu amendă de 1.000 lei pentru alarmarea autorităţii de menţinere a ordinii publice fără un motiv întemeiat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 1, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.