Un tânăr de 21 de ani a încercat să-şi ascundă furtul dar a fost descoperit de poliţişti

În dimineaţa zilei de luni, 31 martie, Bogdan O., din Satu Mare, angajat la un restaurant din municipiu a sesizat poliţiştii despre faptul că în cursul nopţii persoane necunoscute au pătruns în restaurant pe uşa din spatele localului şi au sustras suma de 860 lei şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere.

unitateAnchetatorii au efectuat investigaţii şi i-au demascat planurile tânărului, stabilind  împrejurările în care au fost sustraşi banii şi aparatura. Astfel au stabilit că duminică seara când tânărul a ieşit din serviciu a sustras suma de 600 lei, apoi înainte de plecare a lăsat deschisă uşa situată în spatele localului pentru ca în timpul nopţii să revină şi să sustragă suma de 260 lei şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere pentru a nu putea fi depistat cu ajutorul camerelor de supraveghere, iar dimineaţa a sesizat poliţiştii despre faptul că banii au fost sustraşi de persoane necunoscute. Prejudiciul cauzat de acesta este de aproximativ 1.200 lei, întrucât diferenţa a sustras-o în altă zi în cursul lunii martie.

Chiar dacă a încercat să inducă în eroare anchetatorii, tânărul nu a scăpat de vigilenţa acestora. iar acum este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat, cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 1, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.