Un tânăr din Carei este cercetat penal după ce și-a lovit fratele cu bâta în cap

Un tânăr a vrut să-l lovească pe unchiul său dar acesta a evitat lovitura şi astfel l-a lovit chiar pe fratele său.

bataieAseară, poliţiştii din Carei au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Privighetorilor a izbucnit un scandal în urma căruia a fost rănită o persoană. Deplasându-se de urgenţă la faţa locului oamenii legii după ce au calmat persoanele implicate au stabilit împrejurările în care a izbucnit scandalul,  un tată  împreună cu cei 2 fii de 22 şi respectiv 19 ani s-au deplasat la domiciliul unei rudenii, Coloman B., unde pe fondul unor neînţelegeri au început să se îmbrancească reciproc, intervenind şi alte persoane care au încercat să-i despartă, dar nu au reuşit. La un moment dat băiatul de 19 ani cu o bâtă pe care o avea asupra lui a încercat să-l lovească pe unchiul său, acesta a evitat lovitura aplecându-se si astfel l-a  lovit chiar pe fratele său în zona capului.

Partea vătămată a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Carei, apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale. David B.,  este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

       

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 2, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.