Alte trei persoane sunt cercetate penal pentru contrabandă cu țigări

În noaptea de 3/4 aprilie a.c., poliţiştii de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban Satu Mare au desfaşurat o acţiune pe linie de contrabandă.

tigariCu această ocazie, pe raza municipiului, au identificat 2 autovehicule pe care ocupanții acestora le-au abandonat pe un câmp, la ieșirea din municipiu spre localitatea Lazuri. Într-unul dintre  autovehicule au fost găsite 15.000 pachete țigarete (300.000 fire) marca Jin Ling de proveniență Ucraina și 2 aparate de supraveghere pe timp de noapte.

Ulterior, pe str. Barițiu a fost oprit în trafic un alt autovehicul, în care se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 31 ani, doi având domiciliul în localitatea Porumbeşti iar cel de al treilea în Cidreag. De asemenea în autovehicul se aflau bancheta spate și roata de rezervă ale autoturismului în care au fost găsite țigările.

Cazul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiuni de contrabandă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 4, 2014. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.