APM Satu Mare și Primăria Satu Mare au inițiat o campanie de colectare a uleiurilor vegetale uzate

În urma demarării cu ocazia Zilei Mondiale a Apei a campaniei de conştientizare a populaţiei privind necesitatea colectarii selective a uleiurilor vegetale uzate, în fiecare piață agroalimentară (Piața Mare, Piața Mică, Piața Someș, Piața din Micro 16) din municipiul Satu Mare s-au amenajat puncte de colectare a uleiurilor uzate la care orice cetățean va putea preda uleiul uzat folosit în gospodărie, cu titlu gratuit.

uleiuzat-300x210Pentru o mai largă mediatizare a acestei campanii, APM Satu Mare în parteneriat cu Primăria muncipiului Satu Mare și a agentului economic autorizat pentru colectarea acestor uleiuri, va organiza sâmbătă 5 aprilie 2014 în Piața Mică începând cu ora 11.00, o acțiune de informare a populației privind importanța colectării uleiurilor uzate rezultate din gospodărie, acțiune la care vor participa și elevi de la Școala Gimnazială ”Dr. Vasile Lucaciu” și Colegiul Teologic ”Hám János”, elevi care alături de organizatori vor distribui fluturaşi şi vor purta un dialog direct cu cetățenii din această locație.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 4, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to APM Satu Mare și Primăria Satu Mare au inițiat o campanie de colectare a uleiurilor vegetale uzate

  1. Ar trebuie sa exista cate un centru de colectare ulei uzat in fiecare oras din Romania, asa cum este se intampla in toata Europa. Ne otravim singuri apele si nu vrem sa constientizam asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.